Okategoriserade

Bekräftelser

Idag kommer jag skriva om något helt annat, något som handlar om min egen utveckling istället för om naturlagarna. Jag tycker det är viktigt att delge det som kan komma att hjälpa dig på din väg till förändring, till att våga se på saker och ting ur ett annat perspektiv, ja på ett annat sätt helt enkelt.

För en tid sedan fick jag hem en bok från bokklubben jag är med i som heter “Änglarnas guide till uppstigningen”. Jag är tämligen säker på att jag inte har beställt den men det är inte första gången detta händer mig och det brukar alltid visa sig att boken har något budskap till mig. Den här gången blev det väldigt speciellt för mig.

Jag började läsa boken i vintras men kände ganska snabbt att det som stod i den hade jag svårt att ta till mig och det blev inte bättre. Till slut kände jag att jag får lägga ifrån mig boken. Kanske ska jag läsa den vid ett annat tillfälle.

I mars så åkte jag iväg på meditation under tio dagar. Under den här meditationen får jag till mig att jag ska ta upp boken igen. Det finns något däri jag ska läsa. När jag kommer hem börjar jag läsa den igen. Efter jag har kommit halvvägs börjar de beskriva livet på Atlantis, den sedan länge försvunna kontinenten där människan levde ett andligen upplyst liv. Ni som har läst min bok “Hon kallar mig dotter” vet att jag har beskrivit en händelse i människans historia som är upprinnelsen till varför reinkarnationen startar. Beskrivningen över Atlantis stämmer väldigt väl överens med det jag har fått till mig. Även om de inte direkt har nämnt den specifika händelsen som jag beskriver så stämmer övrigt väldigt väl.

Igår kväll kom så en bekräftelse att Isis, som är den person jag beskriver, levde på Atlantis. Jag trodde inte att jag skulle kunna få bekräftelse på det.

Men det räcker inte med det, jag fick ytterligare en bekräftelse i samma bok.

Ni som har läst mina inlägg på Facebook tidigare vet att jag fick kontakt med, en för mig, ny andlig guide från Plejaderna på senaste Alternativmässan i Göteborg. Strax därefter fick jag veta direkt av min andliga guide att jag själv tidigare har levt på Plejaderna. Naturandarna har berättat för länge sedan att jag levt på annan planet men inte var. För att få veta lite mer om Plejaderna började jag leta information på nätet och hittade bland annat intressant information från Angel Skog som skriver om stjärnfrön, d.v.s. människor som tidigare levt på andra planeter. Hon beskriver att människor som tidigare levt på Plejaderna är bra på att heala.

Jag har aldrig sysslat med healing över huvud taget tidigare men under  meditationen jag var på i mars fick jag plötsligt för mig att jag skulle heala mig själv. Min känsla då var att det här kan jag. Detta var innan jag letade information om Plejaderna. När jag sedan läste att det är vanligt förekommande hos stjärnfrön från Plejaderna började det hela falla på plats. Igår i boken “Änglarnas guide till uppstigningen” fick jag ytterligare en bekräftelse på det.

I boken finns ett kapitel som handlar om Plejaderna. Där står bland annat att de healar genom att rensa chakrana. Det var precis det jag gjorde på mig själv under meditationen. Jag gick igenom chakra efter chakra och rensade dem och såg till att energin strömmade som den skulle samt att jag kunde justera chakraöppningen fram och bak genom att flytta den avsmalnade delen som sitter mitt i kroppen. Normalt sett ska öppningen vara större fram än bak men detta går alltså att justera. Jag hade ingen aning om detta innan jag gjorde det, det bara fanns där. Igår förstod jag varför.

Jag hittade ingen bild på chakran i genomskärning men för att du ska förstå principen så ser det ut som servetterna på bilden där den stora öppningen normalt är riktad framåt. Det finns ingen ring i mitten, som på bilden men funktionen är densamma. Flytta det smala stället så förändras öppningarna.

VILL DU BLI EN AV DE FÖRSTA JAG PROVAR PÅ?

Jag har nu fått in sju personer som vill delta. Håll ögonen öppna för att se resultatet. 

För att se om jag verkligen har fallenhet för detta vill jag nu prova på andra. Jag letar efter 7 personer som får en gratis healing av mig på “plejadiskt” vis. Därefter vill jag att ni med egna ord skriver ner er upplevelse som jag sedan presenterar här. Du behöver inte ställa upp under eget namn om du inte vill. Det jag vill ha av dig är ett foto på dig själv samt uppgifter om var du bor. Detta för att jag ska kunna “hitta” dig och för att jag tror det är lättare om jag har en bild av dig. Lättare för mig att fokusera på rätt person. Är du en av de sju? Hör av dig till mig på nedanstående adress:

[email protected]

Och kom ihåg, be om bekräftelse och var öppen i sinnet för du vet aldrig var den dyker upp.