Okategoriserade

Plejadisk healing

Idag fortsätter jag att presentera fler reaktioner från testpatrullen som har fått prova på min healing. Det är viktigt att förstå att dessa personer har alltså inte fått någon som helst förinformation. De visste inte vad det rörde sig om för healing eftersom jag själv inte hade den kunskapen.

Person 3

Jo det har känns jättebra. Som att man har gått igenom en dörr och lämnat tung energi innan man gick genom dörren. Allt känns så lätt oavsett vad man tänker på. Finns ingen oro alls helt enkelt !
Energin har verkligen ändrats inom mig. Tack ❤️❤️❤️

Person 4

Hej! Det jag upplevde NÄR du gick igenom mina chakran var att jag rös intensivt och det har kommit och gått då och då under dagarna efter. Det är nog faktiskt det enda jag känner har skett. Jag har läst på om Enhorningen och visst, den är vacker men när jag tänker på den blir jag “rädd” för hornet, det är så långt och vasst och det känns som det sticker mig i mina ögon. Jag känner ingen samhörighet med Enhorningen mer än att den är vacker. Jag vet inte vad det är jag ska förlåta eller säga för sanning som jag inte sagt för de/den som behöver höra det. Jag är inte den som håller inne på saker, däremot kan det ta tid innan jag säger vad jag behöver säga om det är jobbiga saker. Det sociala arvet har jag ingen aning vad jag ska göra åt mer än det som jag redan gör eller har gjort. Jag har brutit med personer som har varit negativa för mig. Jag trodde att jag hade förlåtit min mamma men nej, det har jag inte, jag vill bara ha henne borta från mig. Hon dog på nyårsafton och jag bad min pappa och min själsfrände att hålla henne ifrån mig och det tror jag att de har gjort för jag har inte känt hennes närvaro mer än precis efter hon dog. Mitt sociala arv har jag brutit genom att se till att ha en helt annan relation med mina barn än mina föräldrar haft med sina barn och det har jag lyckats bra med. Uppstår det något mellan oss pratar vi om det och löser det. Jag vet att jag är bra jordad och har ett öppet chakra uppåt. Mitt hjärtchakra säger precis som du skrev, jag har en kreativ sida och den använder jag mig av genom att tex fotografera. Jag har en längtan att måla men efter att ha varit utan jobb i två år och sjuk lika länge har jag inte haft orken eller energin att göra något åt det. Det kommer, jag har nästan alla verktyg för att göra det men vissa saker måste jag köpa som jag inte har råd med då jag är utan jobb. Men från den 23 maj börjar jag jobba igen och då kommer jag ha råd att köpa mer material så jag kan börja måla igen. Gäller även att sy, jag vill sy kläder men har inte råd att köpa tyg. Det finns mycket man inte kan göra när man inte har pengar och det finns mycket man VILL göra men inte orkar för att man inte har någon energi pga sjukdom. Min mage är sönder efter alla operationer och näringsbrister. Jag har nervskador som påverkar hela mig och som jag inte kan göra något åt mer än att äta de tillskott jag äter för att läka, nerver läker långsamt och vissa inte alls. Ja, jag har ont i vänster hand sedan någon vecka tillbaka och jag kan inte ligga på vänster sida för då känns det som att hjärtat ska hoppa ur kroppen så jag ligger alltid på höger sida sedan många år tillbaka och mitt högra ben är så svullet att jag inte kan böja knät och har en ständig inflammation under huden på insidan av låret. Det finns mycket som är skadat i min fysiska kropp. Det ENDA jag försöker ändra i mitt tänk om mig själv är att omfamna min kropp som den är nu, fast jag hatar den. Jag vill ha tillbaka den kropp jag hade innan jag blev sjuk. Jag hade mina fula lipödemben, armar och byst då med men då kunde jag dölja den och jag var stolt över både mig och min kropp. Nu är jag inte stolt över något alls. Jag har mått riktigt dåligt psykiskt med PTSD och känner mig ganska deprimerad. Så oavsett om mina chakran mår “bra” så mår inte jag bra vilket inte syns för jag har en så hög energi där ingen ser att jag är “sjuk”. Så nej, jag känner ingen skillnad före eller efter din behandling, även om jag är tacksam för att jag fick den. Tack!

Vi hade mycket konversation efteråt där jag har försökt att förtydliga informationen som kom fram. Den information jag får till mig är personligt riktad så jag kan bara hjälpa till att tolka till en viss gräns. Av egen erfarenhet vet jag dock att man kan helt plötsligt komma på vad det är de försöker säga. Även flera veckor efter.

Person 5

Jag är under utveckling och jag vet att resan knappt har börjat! Jag vill och kan göra stordåd! Jag ska bada världen i ljus, på nåt sätt som jag inte helt har kommit underfund med än.
Lite punkter med vad jag kände nedan. (Jag har precis avslutat en anställning på ett jobb där jag har levt i stress 24/7 i 5 år, så jag har lite svårt att slappna av i kroppen.)
Jag kände i mina händer, vibrationer.
Jag blev väldigt varm i ansiktet.
På utandning så vibrerade jag.
Jag fick en ljuskristall, har fått den av plejaderna förut, men den var ljusare och starkare idag. Tack❤️
Jag såg även hur jag själv ska placera mina fingrar på klienter när jag ger healing. Två fingrar på tinningen och två på pannan. Med fingrarna som ett smalt V.
Efteråt blev jag kallad och fick till mig att lägga mig på sidan för återhämtning.
Mitt navelchakra🧡
Jag har varit utsatt, men kommer inte ihåg. Jag har försökt att få fram det, men icke.
Lite spännande det du skriver; häromdagen gjorde jag en chakra meditation och en chakraaktivering och i navelchakrat fick min kropp panik. Det var svårt att stanna i känslan. Tack! Ska jobba med detta.
Om du börjar med detta så vill jag gärna göra detta igen.
Tack fina💙tack för din kraft 
Lite senare fick jag ytterligare information från samma person.
Jag har lagt fokus på mitt andra 🧡 chakra. Det har påmint mig om vad jag fått till mig förut. Min plats är att väcka den feminina kraften, men har liksom gått vilse. Efter din healing har jag hittat hem igen. Jungfru Maria har länge kallat på mig, jag har liksom inte lyssnat, inte hört, inte tagit till mig det. Nu ska jag lyssna på henne, samarbeta. Jag ska kalla på henne och jag känner att hon är min väg, hon kommer hjälpa mig att öppna upp. Jag hör och ser henne🙏💜
Tack! Din healing hjälpte mig att hitta tillbaka till mitt energiarbete 🌬🔥🧡
Tack.
Reaktionerna har varit väldigt varierande men det ser jag som fullt naturligt, sammankopplat med din personliga utveckling. Jag blir rörd över reaktionerna, vad den här healingen kan göra och hur mycket det kan påverka individen. Jag känner mig helt överväldigad.
Tack för att ni har ställt upp!
Det är ytterligare två personer vars reaktioner jag kommer dela med er i morgon.
Vill du prova på healingen? Det här är något jag verkligen måste fortsätta med. Hör i så fall av dig till mig på
Pris
De första tio personerna 350 kr
Därefter 450 kr
Det sker på distans så du kan befinna dig var som helst. Det enda jag behöver är ett aktuellt foto och din geografiska plats så jag kan hitta dig.