Okategoriserade

Reaktioner plejadisk healing

Här kommer de två sista reaktionerna från testpatrullen i plejadisk healing. Jag är själv överraskad över resultatet. Jag känner mig ödmjuk inför hur allt hänger ihop när man väl börjar arbeta på ett andligt plan. Tacksam för att jag var tillräckligt lyhörd för att över huvud taget börja med healing, vilket inte alls var planerat, och för att alla guider på andra sida vill samarbeta med mig. Jag inser att de ger mig stort förtroende att förmedla de budskap som behöver komma fram till individen för deras själ ska kunna läka och gå vidare.

Något jag har insett under den här processen är att ska vi läkas på djupet av vår själ kan vi inte utgå från den människa vi är idag. Har vi problem som är kopplat till det här livet, sjukdom eller liknande, är det inte alls säkert att det ska läkas. Det är i jobbiga stunder vi utmanas och växer på själslig nivå. Tar vi då bort problemen innan vi har förstått vår läxa utvecklas vi inte. Det här kan vara jobbigt att inse. Särskilt när man är mitt uppe i det. Titta på ditt eget liv, eller på människor runt omkring dig, att tacksamheten kommer efter att vi har genomlidit våra problem när vi har förstått dem.

Vill du prova den här healingen var då medveten om att du gör det för din själsliga utveckling och inte för den personen du är idag.

Person 6

Jag ska försöka sammanfatta min upplevelse efter din healing i fredags. För det första skapade din återkoppling så mycket tacksamhet och kärlek inom mig. Jag kände en värme och ett ljus och viktigast av allt ett hopp(!). Mitt liv har kantats av så mycket sorg och tomhet, rädslor och upplevelse av övergivenhet särskilt de sista två åren men egentligen under hela mitt liv. Jag har redan innan kommit till insikt om att det som kommit min väg i livet har haft en viktig mening och burit på lärdomar jag behövt ta till mig. Oavsett hur hårt det har varit. Sista åren har varit en nästan konstant kamp med mörkret och förtvivlan men hela den tiden har jag också haft en djup känsla av att jag inte ska fly mörkret. Inte bedöva bort det eller försöka ta genvägar. Jag ska hitta vägen igenom och med öppna ögon gå den.

Din berättelse om vad du såg hos mig i healingen stärker mig i varför den här resan varit så viktig att göra. Jag känner själv att jag börjar närma mig andra sida av min egen kanske livs svåraste resa och healingen bekräftar det i hur du ser så mycket fint i mina chakran och hur de öppnar sig och släpper in dig. Det har andra innan dig haft svårt för, precis som jag skrev till dig innan. Det betyder för mig att jag har kommit långt på min egen resa mot läkning och att allt jobb jag gjort har lönat sig och skapat förändring. Du beskriver så mycket ljus och kärlek att jag efteråt varit uppfylld av det ljuset under hela helgen. Du hjälpte mig att se något nytt och annorlunda. Som om allt jag är plötsligt blev tydligare för mig själv. Något jag förnimt innan men inte kunnat greppa. Nu känns det som om du öppnade det för mig.

Från att ha gått de senaste veckorna med djup inre smärta återigen och ensamhet och som en känsla av bortkoppling från omgivningen, (Som en glasvägg mellan mig och resten av världen) så landade jag i helgen i inre trygghet och som tillslut övergick i någon slags efterlängtad självkärlek igår morse och en stark tro på att nu vänder det snart. Jag har känt mig stark och självklar mer än på länge, de sista dagarna. Igår kväll och idag nu på morgonen har en tyngd återkommit och mitt inre motstånd är starkt igen. Det som skapar utmattning och olust och passivitet i mig. Men ännu är otryggheten och ensamheten åtminstone frånvarande.

Du beskrev mitt hjärtchakra som att det var som en mussla som öppnade och slöt sig om vartannat. Åh, vad jag känner att det är precis så och att så fort jag själv på olika vis försöker närma mig mitt hjärta så kommer så mycket obehag och sorg och smärta. Trots att jag bearbetat så otroligt mycket där redan. Du såg ändå så mycket fin energi där och det ger mig hopp om framtiden.

I pannchakrat fanns starka rädslor, upplevde du och ja, jag har undrat varför jag känner en öppenhet inom mig men ändå som om seendet är dolt på något vis. Har känt mig inlåst i mig själv så länge jag kan minnas. Som om något vill öppnas för att jag ska se ännu klarare än jag redan gör men att nyckeln inte går att hitta. Jag får försöka möta det där du såg på något vis och kanske ska jag ta tag i det här med regression nu.

Det jag fysiskt kunde uppleva efteråt var i magen och hur det under dagen, utan egentlig anledning molade som mensvärk eller liknande. Så skrev du ju också att du hade rensat något som du såg som slagg. För någon vecka sedan fick jag provsvar från det senaste cellprovet att jag återigen har cellförändringar som man måste kolla upp om ett litet tag igen. Det ska bli spännande att se om förändringarna är kvar eller borta vid nästa provtagning om ca 3 månader. Jag ska försöka komma ihåg att återkomma om det.

Jag vill avsluta med att skriva att jag är väldigt väldigt tacksam för den här möjligheten och för ditt jobb och engagemang. Det finns så mycket kärlek i det här arbetet.❤️🙏🏼🦋

Person 7

Jag hade möjlighet att få prova på healingen på plats. Musiken som spelades tog först mesta fokuset. Men, ganska snart kom jag in i ett stilla och lugnt tillstånd utan tankar. Upplevelsen var ett pirrande, lekfullt energiflöde som kändes mjukt och liksom porlande och det  förflyttade sig på olika ställen i kroppen under healingstunden. Plötsligt fick jag ont i ett knä som senare försvann succesivt.  Efteråt kände jag mig lugn och närvarande. En del av budskapen som jag fick kunde jag koppla till bilder som kom till mig och känsla till det som Åsa fick till sig. Efteråt fick jag en inre bild av en häxbränning som kändes som ett tidigare liv vilket Åsa hade fått fram med mörka fläcken på pannchakrat. Andra budskap som kändes nära mig, var att jag skulle odla mer och att det är bra för mig att äta det egenodlade själv. Naturen som tar stor plats hos mig och naturväsen som jag hade moderskänslor för och Åsa fick fram, känner jag en beskyddarkänsla för. Min känsla av stabilitet kom upp i form av att alla chakran sitter ihop så det blev en sorts bekräftelse för mig. Plejaderna är också nåt som jag känt dragning till men har inga minnen av, men fint att det också kom upp. Ännu fler olika små bekräftelser kom och jag ser det som att det Åsa fick fram, är en tydlig uppmaning till mig att fortsätta den väg jag redan är inne på, då allt stämde med mig på nåt sätt. Tack Åsa! Nu är jag säkrare på att fortsätta och att få det bekräftat gör det hela mycket starkare och tydligare!

Tack för ert deltagande! All kärlek till er. ❤

Vill du lära de andras reaktioner så presenterades de här i bloggen i måndags och i tisdags.

Vill du prova på healingen kontakta mig på [email protected]

Pris 350 kr för de första tio