Okategoriserade

Förändra ditt liv

Ska man ta tag och förändra sitt liv är det väldigt bra att ha en plan och göra små förändringar till en början. Vi har nu gått igenom grunderna i de universella naturlagarna. Oavsett hur du vill leva så kommer du behöva ta hänsyn till dessa och det är bra att ha förståelse kring dem för att förstå sitt eget liv. Jag kommer ge dig lite olika nycklar och tips från min omställning som kan vara till hjälp på din väg.

Själv började jag när jag nästan hade nått botten. Så upplevde jag det i alla fall. Jag hade hamnat i en nedåtgående spiral där min hälsa bara blev sämre och sämre och sjukvården kunde inte längre hjälpa mig. Från att jag började lägga om min kost till att jag kände att nu kan jag kalla mig för frisk igen tog det ca två år. Då ska man veta att jag hade levt med sjukdom under flera år. Så snabbt kan det alltså gå bara man börjar. Jag fortsätter att förbättra min hälsa hela tiden och märker hur både min fysiska kropp och mitt sinne fortsätter att förändras till det bättre. Jag kommer aldrig sluta att leva på ett sätt som håller mig frisk och stark igen.

Det började med att jag såg över min kost. Därefter förändrade jag mitt sätt att se på träning och prioriterade om. Sömn och vila i kombination med en bra aktivitetsbalans kom därefter och sist men inte minst började jag att följa mitt hjärta och lyssnade på min inre röst. Allt har gått in i vartannat men ungefär i den här ordningen gick det. Jag började med små förändringar för att över huvud taget orka men allteftersom jag blev piggare så orkade jag ta lite större steg. Själv hade jag ingen klar bild över hur jag skulle gå till väga utan lyssnade på vad naturandarna sa till mig och de böcker som kom i min väg var också till god hjälp. Nu när jag har en ganska tydlig bild över det hela så hoppas jag att jag ska kunna bistå och hjälpa dig på din väg så kanske du kan kalla dig för frisk ännu lite snabbare. Du kanske inte ens kallar dig för sjuk idag men känner att krämporna börjar smyga sig på och kanske har de till och med blivit fler och fler. Det är inte meningen att vi ska bli sjuka när vi blir äldre. Även om det så har varit under många generationer tillbaka. Åldrandeprocessen går att hejda men framförallt går det att hålla sig frisk.

Det jag kommer skriva här i bloggen är tips och råd på hur du kan förändra på egen hand. Känner du att du behöver mer stöttning på vägen så kan du antingen anmäla dig till någon av mina workshops eller om du hellre vill ha personlig rådgivning så gör jag även det. Kontakta mig på [email protected]

Nästa vecka ska jag börja ge dig lite tips om hur du kan tänka kring kosten. Vill du roa dig i helgen så har Spökpodden släppt avsnittet där jag sitter som gäst på YouTube.