Okategoriserade

Plejadisk healing och regression

Jag skulle ha fortsatt att skriva om naturlig kost men känner att jag vill berätta lite om det jag varit med om och lärt mig genom min healing. Vilket fantastiskt roligt och häftigt arbete det här är. Jag får så mycket insikter.

Under en healing får jag information om individen som den behöver veta för att gå vidare. Jag vet ingenting innan och ofta förstår individen själv först när jag berättar vad jag fått fram. Det roliga är att det är så otroligt olika. Ibland handlar det om själens läkning och ibland behöver man bara bekräftelse på något man egentligen själv vet. Det häftiga är att jag hamnar på en plats där alla svar finns och det är så många fina energier som jag får se, ibland även i dess ursprungliga eteriska form. Vi är så vackra som själar. Obeskrivligt vackra med rena, gnistrande energier. Wow!

Det händer att jag hittar gammal, eller ny, karma. En händelse som etsat sig fast i den eteriska kroppen, det vill säga vår energikropp. Det här kan följa oss från liv till liv och sitter i något chakra som en skugga och hindrar energin från att flöda fritt. Under healingen ser jag de här skuggorna och på så vis kan jag påpeka att man behöver gå tillbaka för att förstå händelsen, acceptera den och kanske förlåta för att läkas.

Regression

Från början när jag fick till mig information om individen att den behöver gå tillbaka till en specifik händelse genom regression så skrev jag bara att jag rekommenderade detta. Vid en healing fick jag plötsligt till mig att jag kan göra detta själv. Jag blev lite förvånad för jag vet ju inte hur jag ska göra det, tänkte jag, och dessutom, verkar inte det lite konstigt att jag rekommenderar dem att komma tillbaka till mig själv?

Som svar på denna tanke fick jag till mig att som människa vill man gärna gå till samma person för att få hjälp då man bygger upp ett förtroende emellan parterna. Men hur skulle jag gå till väga då? Det som hela tiden kom upp i huvudet på mig var en episod i mitt liv då jag genom en bok jag läste fick fram fyra av mina tidigare liv på ett mycket enkelt sätt. Jag har aldrig ens funderat på att jag skulle kunna använda mig av detta som en teknik för att hjälpa andra. Jag bestämde mig för att fråga någon som jag healade om jag får prova.

Det första testet gick strålande bra. Jag hade vid healingen fått fram att personen ifråga behövde gå tillbaka till sin barndom för att läka. Hen hade själv försökt men inte lyckats och hade även gått på annan terapi. Då det är väldigt personligt vill jag inte gå in på några detaljer och vill heller inte fråga om hen vill delge sina intryck av regressionen. Det stannar oss emellan. Jag har dock kommit fram till att jag vill fortsätta med detta och som mina guider sa så kan jag bygga upp ett förtroende mellan mig och personen jag healar för att fortsätta läkningen.

Jag har jobbat med coachning i offentlig regi under flera år men har alltid känt att jag kan göra så mycket mer. Då hade jag ingen tanke på detta och hade aldrig kunnat ana att jag skulle kunna hjälpa på så djupgående själslig nivå. Det känns som en stor ära att få hjälpa på det här viset och äntligen känner jag att jag kommer till rätta själv efter att under hela mitt liv haft känslan av att jag kan göra så mycket mer. Jag kan inte nog påpeka hur viktigt det är att lyssna inåt och följa sitt hjärta. Tänk om jag hade gjort det långt tidigare så många själar jag redan hade kunnat hjälpa. Men, som man brukar säga, bättre sent än aldrig.