Okategoriserade

Den enkla vägen är oftast rätt

2007 var året då jag förstod att jag kunde kommunicera med naturandar. Under årens lopp har jag många gånger frågat Moder Jord om jag inte ska gå en utbildning inom det andliga. Ibland när det har kommit upp kurser och utbildningar som jag själv tycker verkar intressanta har jag tagit upp frågan. Moder Jord har dock alltid sagt till mig: – Nej, inte nu. Jag har funderat på varför ibland men tänkt att jag får väl vänta. Det har dock aldrig kommit något tillfälle då jag skulle gå någon kurs eller utbildning. Idag förstår jag varför.

Redan under min utbildning till paqo, då jag hade kontakt med Huaskar, lärde jag mig att använda mig av en så kallad Mesa. En Mesa är ett tygstycke med ett antal utvalda objekt som man använder för att förstärka sitt arbete med naturandarna. Jag tyckte redan från början att det kändes lite konstigt, behöver man verkligen detta? Jag frågade Huaskar och han sa: – Nej det behövs inte. Mesan är till för att förstärka men är man stark i sig själv och sin tro behöver man den inte. Jag använde den i början i mitt arbete men efter hand provade jag utan och tyckte det gick lika bra. Nu är det många år sedan jag använde den sist.

På samma vis är det med många olika ritualer och ceremonier vi människor har. Vi har dem för att förstärka vår tro på det andliga. Men är vår tro stark så behöver vi inte förstärka den. Många gånger krånglar vi till saker mer än nödvändigt i vår osäkerhet istället för att förlita oss på oss själva. Det jag vill komma till är att jag har inte behövt att gå någon utbildning just för att inte krångla till saker och ting. Jag förstår idag, hade jag gått en utbildning så hade jag blivit låst i tanken. Den låsta tanken hade hindrat mig att ta till mig informationen från andra sidan så som jag har gjort. Min osäkerhet hade gjort att jag troligtvis hade valt en annan väg än att lyssna inåt och helt förlitat mig på vad andra människor sagt. Visst har jag varit osäker många gånger. För att stilla min osäkerhet har jag dock fått bekräftelse på det jag fått till mig. Efter hand har min grundtrygghet stärkts.

Jag kan se idag ett mönster i det hela. Många utav utbildningarna som jag har varit intresserad av har haft liknande information som jag har fått från andra sidan men på ett lite annat sätt. Jag har dessutom fått information som är mycket bredare där jag ser helheten. Många utbildningar riktar sig inom ett visst område. Medan jag har lärt mig att inte se några gränser och att hålla ett öppet sinne. Jag har lärt mig att se hela vårt varande, att vi lever tillsammans med allt annat levande och kan därför inte separeras. Allt hänger ihop.

Efter många års träning med andliga kontakter har jag lärt mig att kommunicera och förlita mig på det som kommer till mig. Det är grunden för både mitt arbete med healing och regression. Jag har förstått att många utbildningar i healing är begränsande. Att man får lära sig att det finns vissa regler att följa. I mitt fall hade det inte fungerat alls. Jag arbetar spontant och går efter det som kommer till mig. Samtidigt förstår jag att mycket ifrån mitt tidigare liv har lett till erfarenheter och kunskaper jag idag har stor glädje av. Att mitt liv har guidats från den andliga sidan finns idag ingen tvekan om.

Att följa den enkla vägen är nästan alltid rätt. Vi har en förmåga som människor att krångla till vårat liv. Gör det enkelt för dig. Lyssna inåt, lyssna på din egen röst och följ ditt hjärta. Förlita dig på att din själ och dina guider visar dig rätt väg. Förenkla ditt liv.

Min tacksamhet mot mina guider är gränslös liksom min tacksamhet till mig själv att jag har vågat att lyssna inåt och följa min inre röst.