Okategoriserade

De feminina krafterna

Det patriarkala samhället har varit förhärskande på jorden i många tusen år. Så har även de maskulina energierna som gör sig påminda här och var. Den maskulina energin verkar agerande medan den feminina energin är mer rofylld. Vi behöver skapa balans mellan dessa två ytterligheter.

Det finns många mediala personer på hela vår jord som har fått till sig att vi ska upp i högre dimensioner och det pågår just nu. Även jag har fått till mig detta. I de högre dimensionerna kommer alla bli mer andliga. Det vill säga att man kommer lättare få kontakt med det andliga och därmed sitt högre jag. Vi får då lättare att följa vårt hjärta och leva i enlighet med vår inre sanning.

För att komma dit behöver vi bryta patriarkatet och de feminina urkrafterna behöver komma fram. I förra veckan under en healing fick jag ett tydligt meddelande från en klok gammal själ som jag vill dela med er. Något som jag själv tycker är viktigt. Hon sa – “Även om ni ska uppnå balans mellan de maskulina och feminina krafterna så för att bryta patriarkatet behöver ni nästan driva det till ett matriarkat. Om ni har det som målsättning så kommer det att gå fortare så får ni bromsa innan ni nått ända fram och det kommer ni få hjälp med. ”

Ibland behöver man ta i i överkant till en början för att väcka något till liv. Lite som att slänga kallt vatten på någon för att väcka vederbörande till liv. Eller som man gör med skogsbränder, vattenbomba först för att hejda brandens framfart och sedan släcka med slangar. Det har länge sagts att det är vi kvinnor som kommer leda detta uppvaknande eftersom vi har lättare att få kontakt med den feminina urkraften. Det finns dock män som också har den förmågan. Vi får ta fram denna urkraft för att bryta det gamla och släppa in det nya. Tillsammans är vi starka.