Okategoriserade

Rena dig till kropp sinne och själ

Varje dag utsätter vi oss för oren mat och orena tankar utan att egentligen vara medveten om det. Allt vi tänker och gör påverkar oss både på kort och lång sikt. Mycket kan vi påverka själva men vi behöver ta aktiva beslut, ta vårt egenansvar på allvar och se om vårt eget hus utan att skylla på samhället och andra runt omkring oss. Vägen till bättre hälsa och sunda levnadsvanor kan bara vi själva råda över, ingen annan.

Precis som allting annat handlar det om att vara i nuet och ta aktiva beslut. Allt du stoppar i dig påverkar dig. Även om vi är unika individer och reagerar olika på samma föda så finns det vissa saker som är mer eller mindre lika för oss alla. I princip all vår produktion innebär att vi använder oss av ämnen som är giftiga för oss och vår miljö. Alla prylar, byggnader, bilar, vår mat, ja i princip allt använder vi gifter för att framställa och för att skydda mot skadeangrepp. Sammantaget blir det en väldigt stor mängd gifter. Våra kroppar klarar av att bryta ner och ta hand om gift vi får i oss men till en begränsad mängd. Var den gränsen går är individuellt.

Allt vi stoppar i oss, alla sjukdomar vi får och allt vi utsätter kroppen för genererar slaggprodukter, avfall, från kroppens system som kroppens reningsorgan ska ta hand om och forsla bort. Även detta finns en individuell gräns för vad kroppen klarar av.

Huden absorberar hudkrämer, parfymer, gifter från kläder med mera genom porerna som påverkar oss. Också detta ska tas om hand av kroppens reningsorgan. Allt du utsätter dig för plussar på kontot och till slut når du taket för vad kroppens organ klarar av.

När kroppen inte längre klarar av att få ut gifter och slaggprodukter ut ur kroppen kapslas de in för att skydda kroppen mot dem. Problemet är att de skapar inflammationer. Till en början är det mikroskopiska inflammationer som inte påverkar dig. Efter hand när de blir fler och fler påverkas vi av dem och får olika symptom beroende på var i kroppen de sitter. Enligt många forskare är de orsak till våra, numera vanliga, sjukdomar som de autoimmuna sjukdomarna och cancer bland annat. Även flera neurologiska sjukdomar anser de beror på detta.

Men det är inte enbart det vi stoppar i oss och yttre påverkan på våra kroppar som påverkar oss utan även våra tankar. Negativa tankar skapar impulser som vi både sänder ut till vår omgivning och i vårt inre. De vi sänder ut studsar ofta tillbaka till oss själva som påverkar vårt inre. Dessa impulser skapar även de inflammationer. Därför är det viktigt att även rena sina tankar. Orena, negativa, tankar påverkar inte bara den fysiska kroppen utan även den eteriska ljuskroppen. Är vi väldigt kritiska mot oss själva når det till slut vårt inre, vår själ. Det kan bli så illa att det sätter sig som dålig karma i ljuskroppen och om du inte bearbetar det i det här livet får du med dig det till nästa liv.

Det finns en hel del man kan göra själv. Genom att jobba med mindfulness lär du dig att ta kontroll över dina tankar. Att välja kärleksfulla tankar påverkar alltså mycket mer än vad man kan tro. Se över din kost, dina hudvårdsprodukter, val av kläder, rengöringsmedel och allt annat du har omkring dig. Allt påverkar dig så dina val är bokstavligt talat livsviktiga.

Förändra ditt liv och välj att leva på ett mer naturligt sätt.

Vill du ha hjälp att komma igång att förändra ditt liv så erbjuder jag en timmes personlig rådgivning för 450 kr augusti ut. Även healing och regression tar jag 450 kr för under augusti. Därefter går priserna upp något.