Okategoriserade

Söndagens retreat

I söndags hade jag en retreat här hemma hos mig i syfte att hjälpa deltagarna att kommunicera med naturandar och naturväsen. Sättet att kommunicera med dem är detsamma som med all andlig kommunikation, på samma vis som du kommunicerar och ställer frågor till ditt högre jag. Skillnaden är var du riktar din uppmärksamhet. Allt och alla är bara en tanke bort.

I början av min egen kommunikation fick jag klart för mig att olika andliga varelser vibrerar på olika frekvenser, deras energi är mer eller mindre hög. De som vibrerar på lite lägre nivå är lättare att kommunicera med än de som vibrerar på högre. Jag tycker dock inte att jag upplever så stor skillnad.

Ibland får jag frågan om jag kan kommunicera med människor som gått över och det kan jag men jag väljer att inte göra det. Människor som har gått över vibrerar på en lägre nivå, i alla fall fram till att de gått in i ljuset. Jag har dock letts in i kommunikationen med naturandarna och de ger mig så mycket. I början var det till och med så att naturandarna sa att de höll mänskliga andar borta från mig för att skydda mig. Efter det har jag helt enkelt inte frågat efter det.

Det var en liten grupp på fem personer här i söndags. Vi hade en fantastisk “tur” med vädret (jag hade bett om det), solen strålade och det var en behaglig värme fram till att sista personen åkte härifrån. Då kom regnet. Vi gick ut till den närbelägna skogen som ligger precis intill en större sjö. Vi började med att ställa oss i en ring runt ett av de större träden. Vi ställde alla samma fråga för att kunna jämföra svaren som kom till oss. Vi fortsatte därefter att ställa frågor till olika andar i naturen med olika fysisk storlek för att se om det var någon skillnad. Därefter satte vi oss i en ring och bjöd in lite olika naturväsen som hade uppenbarat sig. Jag kan säga att de var väldigt många som var på plats och var nyfikna och ville gärna vara med. Några av de som dök upp hos oss var ett stort troll, några älvor, några rumpnissar och min Erik (vätten som hjälper mig i min trädgård).

Vi fick alla kontakt och svar, även om tilltron till den egna förmågan svajade ibland, och man kunde tydligt se ett mönster i de svaren som kom fram. Färger vi såg drog åt samma håll, även om det inte är exakt samma, väsen vi såg liknade varandra och informationen var ganska lika. Att det inte blir exakt lika beror på hur vi uppfattar saker och ting. Vi uppfattar saker utifrån våra egna preferenser, kunskaper och erfarenheter vilket gör att det blir en del skillnader. Ibland var informationen lite mer personligt riktad och ibland kom ett eller annat budskap.

Jag tror att de alla tyckte dagen var givande men för att fortsätta på egen hand behöver de var lite enträgna. Ingenting kommer utan eget arbete, även om vi gärna vill det. För att öva upp sin förmåga att kommunicera behöver man göra det en stund varje dag. Det är som att lära sig ett nytt språk, det kommer inte per automatik utan vi behöver öva. Öva, öva, öva. Själv hade jag väldigt roligt och tyckte det var riktigt givande att få guida och lära andra hur lätt det faktiskt är. Det är bara vi som har en felaktig övertygelse att det är svårt och därför är det bara vissa personer som klarar detta. NEJ, NEJ, NEJ!!! Det är inte svårt. Alla kan!

Jag tänker ha en retreat igen inom kort. Är du intresserad så håll ögonen öppna för event som jag lägger ut på sociala medier.