Okategoriserade

Plejadisk healing

Sju personer har agerat testpatrull för min plejadiska healing. Sex av dem har jag healat på distans och en fysiskt på plats. För min del var det ingen skillnad. Informationen kom lika lätt på distans. Innan visste jag själv inte vad det var för healing eller vad jag kunde uppnå med den. Det vet jag nu. Jag har har lärt mig massor under tiden.

Healing har troligtvis funnits så länge människan har funnits. Det är en metod att förbättra den fysiska, mentala och eteriska ljuskroppen genom energiarbete. På Wikipedia står det så här:

Healing (engelska för “läkning”; uttal: [‘hi:liŋ]) eller helande är en alternativmedicinsk verksamhet, där man genom enbart andliga metoder försöker behandla sjukdomar. Healing utförs ofta genom att healern håller händerna på eller nära den som ska behandlas, men den utförs också på distans.

Det finns flera olika metoder men jag fann ingen där det stod Plejadisk healing. Jag fann inte heller någon som direkt liknar det jag gör. Att jag kallar det för plejadisk healing beror på att jag använder mig av en blå ros från Plejaderna som används där i syfte att heala. Jag använder den för att förstärka healingen men jag tar också hjälp av olika naturandar och deras energier.

Denna healing är en djupgående healing för själen. Under processen när jag går igenom chakrasystemet får jag information som kan hjälpa dig till självhjälp. Det vill säga att du får information om du till exempel bär på låsningar i den eteriska ljuskroppen från ditt ursprung, från tidigare liv och/eller från det här livet. Du får den information du är redo att få. Jag styr inte över det utan det är min själ och mina guider som kommunicerar med din själ och dina guider. Jag bara förmedlar det hela. För mig kan informationen kännas hur tokig som helst men förhoppningsvis förstår den jag healar informationen.

Syftet med den här healingen har jag fått till mig är för att vi måste läka och hela våra själar inför uppstigningen till en högre dimension. För att gå upp i en högre dimension behöver vi höja vår energi frekvens. Om själen bär på låsningar är det svårt att höja energi frekvensen.

De sju personer som ställde upp på att vara testpersoner har med egna ord fått presenetra vad de har upplevt och vad det gett dem. Eftersom jag själv inte visste på förhand vad detta var för healing har de inte fått någon förhandsinformation av mig. Endast den sista personen fick veta innan att det är en själslig healing. Det vanligaste är att man får healing för det här livet.

Jag kommer presentera testpatrullens reaktioner på healingen under den här veckan. Reaktionerna har varit väldigt olika. Allt jag har förmedlat kanske man inte förstår direkt. Jag presenerar ingen med namn då det kan vara väldigt personligt. Jag är oerhört tacksam för att ni ställde upp och hjälpte mig. Det har varit mycket givande.

Person 1

Healingen från plejaderna som jag fick genom dig var fantastisk. Det är som om jag går igenom en ordentlig reningsprocess i mina chakran fortfarande  efter drygt fem dygn. Du fick till dig att jag är väldigt energisvag o det stämmer verkligen. Det har pågått länge tyvärr. Under dagen har jag för första gången på åratal lite mer energi än jag haft på länge fastän det är ordentlig kris kring min tonårsdotter.

Jag fick så mycket information o bekräftelse kring hur det står till med mina olika chakran. Är så tacksam o nu fortsätter jag arbeta med mig själv o vet nu hur jag skall gå vidare med en regression kring mitt solarplexus chakra. 

Är så tacksam för healingen o rekommenderar verkligen den❣️

Person 2

Först vill jag tacka så mycket för reningen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Intressant att höra vad du kom fram till, tidigare har mitt hjärtchakra varit delvis blockerat så skönt att höra att det är lugnt o fritt nu. 
Hoppas magchakrat håller sej nu då, intressant att du såg en häst där, det är mitt favoritdjur, kan det vara mitt kraftdjur som vaknat?och att förbindelsen mellan rot och kronchakrat kvarstår, har du något tips hur jag ska öva för att upprätthålla förbindelsen?
Jag har inte upplevt så stor förändring mera subtilt, kanske känt mer glädje i möten med människor, svårt att säga träffar inte så mycket människor men i gårkväll var jag o lyssnade på musik på vårt mysiga kafé här i Gnesta. Har tänkt göra gå dit länge men nu blev det av!!!😊
I dag på min födelsedag fick jag spontanbesök med gitarrspel o sång av fina grannar, har aldrig hänt förr. Så kanske har energierna börjat röra sej mer nu. 
Fortsätter mina iakttagelser. 
Tack än en gång. 
Vill du prova på plejadisk healing?
De tio första kunderna betalar 350 kr, därefter kommer jag att ta 450 kr.
Hör av dig till mig på mailen [email protected]
Skicka med ett aktuellt foto och information om var du bor.