Healing

Många övergrepp

Innan vi föds förutbestäms delar av våra liv utifrån vad våra själar vill och behöver lära sig. Vissa själar väljer liv som för oss kan verka helt orimliga. Healingen jag gjorde på Jeanette Remnér är ett sådant fall. Hon har under flera liv fått leva med övergrepp. Det gäller både övergrepp som andra har gjort mot henne men även övergrepp som hon har gjort mot sig själv. Hon har haft ett tungt liv att leva vilket visade sig under healingen.

Healingen

Den kontakt jag omedelbart får förvånar mig mycket. Det börjar med att jag hör en gammal kvinnlig stämma som hörs som ett eko som studsar fram. Mina tankar går direkt till någon tecknad film men jag minns inte vilken. För min inre syn ser jag sedan en stor orm (en serpant på engelska, det finns inget bra ord för det på svenska). Denna orm har jag stött på förut i Sydafrika när jag var där senast. Det är en mäktig varelse. Jag frågar om hon är Jeanettes själ eller hennes andliga guide. Hon säger att vi är alla ett. På min nästa fråga om hon ska hjälpa mig att hela Jeanette svarar hon jakande. Jag ställer frågan igen om hon är Jeanettes själ, hennes eteriska ursprung men jag får inget entydigt svar. Så länge får jag nöja mig med det och påbörja hennes healing. Jag frågar henne därför i vilken ordning hon tycker a jag ska heala Jeanettes chakran. Hon ringlar sig då uppför hennes rygg och lägger sitt huvud på hennes hjässa. Jag tolkar det som att jag ska börja nerifrån och gå uppför.
“Ormens” kommentar om att vi alla är ett innebär att hon, likaväl som hennes själ eller guider, kan guida och ge mig information under healingen. Eftersom vi alla är sammanlänkade bär vi alla med oss samma kunskap. Vi är alla kopplade till akasha arkivet.

Rotchakrat

Här finns mycket slaggprodukter. Det är rester från många övergrepp både från det här livet och tidigare liv, får jag till mig. Även övergrepp som hon har gjort på sig själv. Rotchakrat ska vara sammankopplat med kronchakrat genom ryggraden och även de övriga chakrana men här är igensatt. Jag tar vattnets ande till hjälp och spolar rent. Vattnets energi kan användas för att spola rent precis som dess fysiska motsvarighet. Jag får inte till mig någon mer information, utan får veta att Jeanette är inte där än. Vilket innebär att hon är inte mogen att ta in och bearbeta den informationen än. Jag går vidare.

Navelchakrat

Här möts jag av en liten flicka som är full av kreativitet. Hon önskar få komma fram och skapa, men hon känner sig instängd. Jag ser även här övergrepp på Jeanettes fysiska kropp som påverkat chakrat. Energierna känns trasiga som om energitrådarna har gått av. Jag gör vad jag kan för att få samman hennes chakra igen så att energierna kan strömma fritt. Jag anmodar Jeanette att försöka släppa fram den lilla flickan som vill skapa. Den lilla flickan är Jeanette själv som barn. Det är ganska ofta som jag ser barnet inom oss. När vi föds är kopplingen till vårt ursprung intakt och därmed själens livsval. Allteftersom vi växer upp tappar vi den kontakten mer och mer. Därav att jag ganska ofta ser det lilla barnet inom oss som sitter instängd och vill utföra det som den kom hit för att göra. Det är därför det är så viktigt att vi försöker knyta an till vår själ eller barnet inom oss och släppa fram dess önskan.

Magchakrat

Ormen följer mig från chakra till chakra. I magchackrat känns det som ett stort hålrum. Jag får bilder på övergrepp från många olika liv. Det förefaller som om Jeanettes själ har samlat på sig en massa olika karman utan att ta hand om dem. Jag har aldrig varit med om det förut och förstår inte riktigt varför hennes själ har gjort så. Här får jag en känsla av att hon börjar må fysiskt illa när jag är i chakrat. Jag ber solen om hjälp för att hela det. Solens energi är kopplat till energin i magchakrat.

Hjärtchakrat

Här ser jag väldigt fina mossgröna och gnistrande energier. Jeanettes själ har skyddat energierna i hennes hjärtchakra. Jag ser Shiva, hinduernas gud, en prästinna och Justitia. Dessa står för stor feminin kraft, wow. Det kan mycket väl vara orsak till att Jeanettes själ har valt att gå en mycket jobbig väg i sin utveckling. Jag får en tydlig förnimmelse av att det här är en mycket gammal själ. Här finns en enorm styrka och kraft. Energierna är intakta och mycket fina.

Halschakrat

Här sitter en blockering och jag upplever det som att Jeanette hickar och rapar. Jag får till mig att hon ska gurgla med vatten plus några droppar med lavendelolja och tea tree extrakt varje dag. Här ber jag vindens ande om hjälp att hela hennes chakra. Det är vindens ande som är kopplat till våra halschakran.

Pannchakrat

Det här chakrat ser fint ut. Jag förnimmer en storhet i dig. Något som väntar på att få komma fram i det här livet eller i ett kommande liv.

Kronchakrat

När jag går in i det här chakrat är det som om jag öppnar upp det och ut flyger en massa slagg som kommer från hela chakrasystemet. Jag fyller därefter på med energi från Plejadernas blåa ros, en energi som har stark helande kraft. Jag går dessutom igenom hela Jeanettes chakrasystem igen, varenda chakra, för att se att energierna kan strömma fritt i hennes kropp igen.

Sammanfattning

Den här healingen har tydligt handlat om de många överfall som den här själen har låtit sig själv genomlida. Behovet av healing var stort. Men kraften och storheten i denna själ är väldigt stor vilket säkert är orsaken till att själen har valt att utsätta sig själv för dessa jobbiga liv. Det är inte lätt för Jeanette att se på sig själv utifrån och förstå storheten i det och det kommer ta lång tid att läka. För att kunna läka bör hon hitta sitt inre barn och låta henne få utlopp för sin kreativitet. Vem vet, kanske kan Jeanette redan i det här livet få utlopp för hennes själs innersta önskan.

Jeanettes egna upplevelser

Det första hon reagerade på var ormen som kommunicerade med mig och ledde hennes healing. Hon berättade att hon alltid har varit rädd för ormar och var nu rädd för att någon hade lagt en ond besvärjelse över henne. Jag lugnade henne genast och berättade att detta är ingen vanlig orm utan en Serpant och att jag kom i kontakt med henne när jag var i Sydafrika. Jag kände genast igen henne.

Det blev en jobbig healing för Jeanette. Att få på print om många övergrepp kan vara väldigt tungt och lite skrämmande. Hon kontaktade mig dagen efter och berättade hur jobbigt hon tyckte att det var. Det är klart att det sätter igång mycket inom henne. Det är mycket som ska läkas. En läkning som hon bara kan göra själv.

Uppföjningssamtal

Ormen

Jag började med att berätta för Jeanette om ormen som kom till mig under hennes healing. Jag förklarade att en Serpant är ett uråldrigt djur som egentligen inte har så mycket med ormar att göra. På svenska finns dock inget namn för den. Just den här “ormen” som visade sig för mig i Sydafrika är en helig orm som var platsens beskyddare. Men hon talade om för mig redan då att hon kan dyka upp lite varstans på jorden. Jag minns när jag berättade för traktens urinnevånare om mitt möte med henne. De berättade att hon hade varit “försvunnen” från trakten sedan lång tid tillbaka så de blev väldigt glada när jag berättade om mitt möte med henne. Det var starkt.

Så många övergrepp

Därefter kom vi in på de många övergrepp hon har fått utstå och hon berättade då att hon hade övergripit på sig själv många gånger också. Det hon menade är att hon har tillåtit männen i hennes liv att våldföra sig på henne gång efter annan. Hon berättade också att det är slut med det nu. Nu väljer hon att leva ensam med sin älskade katt Findus istället.

Ljuskroppen

Jeanette berättade för mig att hon inte är förvånad över att hennes själ inte visade sig för mig. Hon har själv känt att hon inte får kontakt med sitt högre jag och frågade mig om varför det är så. Jag har naturligtvis inget entydigt svar på det. Med tanke på hur trasigt hennes energinät var så tycker jag inte att det är så konstigt att hon har problem att få kontakt. Nu när jag har gjort både utrensningar och lagat hennes chakrasystem samt fyllt på hennes system med ny vitaliserande energi kanske hon har lättare att få den kontakten.

Inre kraft

Med tanke på det jag såg i Jeanettes hjärtchakra, den kraft som finns inom henne, kan hon klara sig ur denna svåra tid. Om hon kan nå fram till sitt inre barn och följa sitt hjärta kan hon nå lycka och framgång redan i det här livet, trots så många övergrepp.
Är du nyfiken på min healing? Kontakta mig på mejl till [email protected]
Många övergrepp
En stark själ väljer ibland att utsätta sig för många övergrepp under sin livstid men den inre ljuskraften finns där.