Du får en inblick i den andliga världen

”På min högra sida” är en gripande roman skriven av författaren Anna Hentilä Wretling och utgiven av det välrenommerade förlaget Siljans Måsar. Den här berättelsen är en resa genom sorgens landskap och utforskar det övernaturliga genom huvudkaraktärens, Anna’s, personliga upplevelser.

Anna’s livsöde och sorgen efter sin man

Huvudkaraktären Anna är en kvinna som plötsligt finner sig själv ensam i världen efter att hennes man tragiskt gått bort. Hon står inför en känslomässig kamp när hon försöker hantera sin sorg och hitta en mening med sitt liv utan sin älskade make. Författaren skildrar på ett känslomässigt djupt sätt Annas inre kamp och hennes resa genom den förlamande sorgen.

Utforskande av den andliga världen

I sitt sökande efter tröst och mening i tillvaron börjar Anna att uppleva övernaturliga fenomen och möten med andar från den andliga världen. Dessa upplevelser väcker frågor om existensen av livet efter döden och öppnar upp för en fascinerande utforskning av det övernaturliga. Genom Anna’s ögon får läsarna en inblick i den andliga världen och de mysterier som den innebär.

Tematik och budskap

”På min högra sida” utforskar teman som sorg, förlust, och livets mening på ett gripande sätt. Författaren lyckas på ett övertygande sätt skildra Annas känslomässiga resa och hennes strävan efter att finna tröst och försoning i det övernaturliga. Romanen berör även universella teman som kärlek, hopp och tro på något större än oss själva.

 

En roman men också en bok om andevärden

En roman men också en bok om andevärden

 

Om författaren Anna Hentilä Wretling

Anna Hentilä Wretling är en skicklig författare med en förmåga att skapa berörande berättelser som berör läsarna på djupet. Med en bakgrund inom psykologi och spiritualitet har hon en unik förmåga att utforska det mänskliga psyket och de övernaturliga dimensionerna av tillvaron. ”På min högra sida” är ett exempel på hennes förmåga att skildra det övernaturliga på ett trovärdigt och engagerande sätt.

Om Förlagshuset Siljans Måsar

Siljans Måsar är ett respekterat förlag som är känt för att ge ut litteratur av hög kvalitet inom olika genrer. Med ett engagemang för att främja både etablerade och nya författarskap har förlaget blivit en viktig aktör inom den svenska litteraturvärlden. Genom att ge ut ”På min högra sida” har Siljans Måsar ytterligare stärkt sin position som en ledande aktör inom den samtida litteraturen.

”På min högra sida” är en gripande roman som utforskar det övernaturliga och det mänskliga psyket på ett gripande och trovärdigt sätt. Med sin djupa inblick i sorgens landskap och det övernaturliga väcker denna roman frågor om livets största mysterier och erbjuder läsarna en fängslande och berörande läsupplevelse. För de som är intresserade av det övernaturliga och andliga dimensionerna av tillvaron är ”På min högra sida” en bok som definitivt bör finnas på läslistan.