Mer om Åsa Danielson Grimpe och mina tjänster

Hej och välkommen till min blogg!

Här kan du ta del av min livsresa för att hitta inspiration att förändra ditt liv och leva på ett mer naturligt sätt.

Danielson Grimpe
Åsa Danielson Grimpe

För några år sedan förändrade jag min livsstil för att leva på ett mer naturligt sätt. Det har inneburit förändringar i kost, träning, mindfulness och att följa mitt hjärtas väg. Det har lett till att jag återfunnit min hälsa efter flera år med kroniska sjukdom. Numera lever jag för att inspirera andra att förändra sitt liv.

Vill du ha hjälp kontakta mig på mejl asa.danielsongrimpe.se

Mitt arvode är 400 kr i timmen + omkostnader vid resa

Hos Danielson Grimpe hittar du följande tjänster:

Personlig rådgivning

Det här är för dig som känner att du vill ha personlig stöttning genom din livsförändring. Vi lägger upp det utifrån hur mycket hjälp du känner att du vill ha. Varje session är på ca en timma och sker över nätet via Zoom.

Healing

Ibland kan det vara svårt att göra förändringar för man känner sig hindrad. Då kan en djupgående chakrahealing vara till hjälp. För att kunna gå vidare i livet behöver vi läka det som är kopplat till vår eteriska kropp. Det kan vara händelser från detta livet, tidigare liv på jorden och eller från vårt ursprung innan jordelivet. Händelser som påverkat vår eteriska kropp följer med oss genom liven enligt karmalagen. Detta kan jag hjälpa dig med att hitta. Jag har tidigare levt på Plejaderna där healing är en naturlig konst. Sker på distans

Regressionsterapi

Via healingen får jag ibland fram minnesbilder från gamla händelser. Dessa kan hindra dig i din utveckling. Via regressionen kan man komma åt dem och lyfta upp dem i ljuset för att kunna släppa och gå vidare i livet. Det kan vara låsningar från både det här livet eller från tidigare liv som satt sina spår i din eteriska kropp. Jag guidar dig i ditt inre genom meditation för att du ska hitta det som hindrar dig att gå vidare i livet. Sker över nätet via Zoom.

Bok

I november 2021 kom jag ut med en för mig efterlängtad bok som heter Hon kallar mig dotter. I boken berättar jag min historia hur jag fick hjälp från mina guider att blir frisk från långvarig sjukdom, fri att leva efter mitt hjärta. Den kunskapen ligger till grund för allt mitt arbete idag. Du kan beställa boken direkt från mig så kommer en signerad bok hem i brevlådan. Pris 199 kr (frakt tillkommer med 50 kr)

Föreläsning

Om du vill att jag kommer ut till ditt företag eller event för att berätta om min resa och den livsstil jag har valt att leva gör jag gärna det. Tillsammans kan vi lägga upp föreläsningen så att den passar tillfället.

Workshops

Jag sätter samman kortare workshops efter önskemål som antingen går via Zoom eller på plats.

Retreats

För att bringa klarhet i hur man kommunicerar med naturandar och naturväsen. De finns runtomkring oss alla och vi kan få mycket hjälp av dem. De kan guida dig genom livets svåra frågor men även hjälpa dig på hemmaplan exempelvis om du gillar odling och trädgård. Genom min guidning hjälper jag dig att förstå att du kan kommunicera och hur. Jag har retreats både hemma hos mig men åker också ut både i Sverige och utomlands. Vill du att jag ska komma till din hemkommun så är det bara att fråga.

Kontaktuppgifter till Åsa Danielson Grimpe

E-post [email protected]

Telelefon 0722-183637