2023 var ett händelserikt år för många av oss. Inte minst på världsbasis.

Personligen kände jag att jag ruskas om rejält. Inget kändes längre självklart. När jag tänker tillbaka så inser jag att händelsernas gång var inte lika dramatiska eller omfattande förr som jag upplever att de är nu. På både gott och ont, men ändå mest gott. Trots allt så kvarstår min övertygelse om att allt händer av en orsak och att vi i slutändan kan förvänta oss någonting gott av allt som händer. Även om vi kommer att vara med om ännu större förändringar så är det precis det vi behöver. I princip alla jag möter håller med om att vi behöver förändra vår värld. Så håll i er för vi kommer fortsätta att skakas om för nu kommer ett nytt år med nya möjligheter.

Nytt år nya möjligheter

Jag ser fram emot det nya året med stor tillförsikt. Nu vet jag att det nya året kommer att bära med sig förändringar för mig som kan komma att få stor betydelse i mitt liv. Om jag får som jag vill och önskar kan det komma att påverka även er.

Fortsatt insamling av healing berättelser

De flesta av er vet redan att jag håller på att samla på mig berättelser från alla er som vill dela med er av informationen ni får under min healing. Förhoppningen är att få publicera dem i en bok där jag även berättar mycket av det som jag upplever under de här healingarna. Jag har redan hittat ett förlag som har visat intresse för mina framtida böcker så förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan ni kan läsa den. Jag behöver dock fler berättelser till boken så tveka inte om du känner dig redo för en healing.

Ny podd, vem är du?

Ända sedan jag först kom i kontakt med Moder Jord har jag funderat på hur jag på bästa sätt kan nå ut till folk med den kunskap jag har fått till mig. Allt jag har gjort hittills känns inte tillräckligt. Jag vill nå ut till fler. Ett populärt sätt att nå ut till folk idag är genom poddar och bloggar. En blogg har jag redan men en podd har jag funderat på och nu ska det bli av.

Tillsammans med en nära vän kommer jag att starta en podd som heter “Vem är du?”. Syftet med podden är att inspirera människor att göra förändringar i sitt liv så att vi tillsammans kan få en bättre värld. För vill vi ha en förändrad värld från den vi har så behöver vi börja med oss själva eftersom vi bara kan förändra vårt eget liv. På så sätt kan vi ändra världen, tillsammans. Första avsnittet kommer i februari om allt går som planerat. Jag kommer informera er om det här.

Nya ekonomiska möjligheter

Förutom att skriva och starta podd så har jag även gått in i ett spännande projekt att importera gin från Sydafrika. Ett resultat från förra årets andliga retreat jag hade i Kapstaden. Helt oväntat men oj vad roligt och annorlunda.Eftersom mycket av det andra inte inbringar några inkomster att prata om, men är livsnödvändiga, så behöver jag ordna med ekonomisk trygghet. Det här kan vara lösningen.

Nytt år

Som ni förstår så har jag fullt upp och ett spännande liv som jag inte har en aning om var det leder mig. Ni har säkert redan märkt att jag inte skriver lika många inlägg här som jag har gjort tidigare. Kanske ni förstår varför. Misströsta dock inte. Jag kommer höra av mig här om allt som händer och naturligtvis inför starten med podden. Dessutom kan ni se fram emot fler spännande healing berättelser.

Önskar ni få lite inspiration och guidning så tveka inte att scrolla bland tidigare inlägg jag har gjort. Du kan ju även låta ödet bestämma vilket inlägg du ska läsa. Scrolla snabbt ner och låt ödet bestämma var den ska stanna. Vill du ha mer personlig hjälp kan du alltid nå mig här i bloggen eller mejla mig till asa.danielsongrimpe@gmail.com

Jag önskar er alla ett fantastiskt nytt år. Kramar från mig

Sträva efter att följa hjärtat och processen i dit