Motsatsen lockar

Den här gången har jag healat en ung kvinna vid namn Embla. Som ung har man ännu inte så många erfarenheter från det här livet men bär ändå med sig mycket från tidigare liv och från sitt ursprung som eterisk varelse.

För Embla innebar den här healingen att hon fick hjälp att förstå vem hon är i grund och botten och hur hon kan tackla problem och annat som dyker upp längs livets väg. Att motsatsen lockar henne mot vad andra tycker och gör fick sin förklaring i den här healingen.

 

Kontakt med en själ där motsatsen lockar

Jag får kontakt med Emblas själ som har en feminin stämma. På min fråga om hon har levt förut svarar hon ja. Embla har levt ett flertal liv på jorden under de senaste årtusendena. Innan dess och ursprungligen har hon levt på Andromeda men även ett tag på Orion. Emblas själ vill att jag påbörjar healingen med kronchakrat för att sedan fortsätta med pannchakrat.

Inför varje healing kontaktar jag alltid personens egna guider och själ. Det är lite olika vem som kommer fram och hjälper mig. All information som jag får under healingen kommer härifrån.

En feminin stämma innebär att jag uppfattar rösten som kvinnlig men det innebär inte att det är en kvinna. I eterisk form kan vi nämligen omforma oss på ett ögonblick. Vi är lite som Barbapappa, vi kan omforma oss till vad som helst som lockar oss. Vi är därför inte kvinnliga eller manliga varelser. I Emblas fall hörde jag en feminin stämma men jag såg ingen form i detta läget.

Kronchakrat

Det börjar med att jag ser animerade figurer i form av syrsor, harar och andra smådjur som far omkring i energiflödet utanför själva kronchakrat. Väl inne i chakrat upplever jag som en enda villervalla av allting. Jag frågar Emblas själ vad det innebär och får det här till svar: “I ett av dina tidigare liv på jorden uppstod denna villervalla i kronchakrat i samband med flera olika händelser. Det har sedan följt dig från liv till liv. I det här livet arbetar du med att få ordning på det igen. Ibland upplever du att du inte får ordning på saker och ting i livet. Vilket beror på villervallan i kronchakrat. Det är en spegling av ditt inre. Du vet intuitivt att du behöver jobba på att få ordning på det.”

Energimässigt upplever jag det som om det finns gupp på vägen, som farthinder. Energin flyter dock på bra och är ljus och fin. Hon ber mig att ge henne healing från Plejadernas blåa ros.

Ordet villervalla är ett gammaldags uttryck som jag var lite tveksam till om jag skulle skriva till Embla. Min erfarenhet är att den andliga sfären gärna använder sig av gamla uttryck. Men det kan finnas en orsak till varför så därför valde jag att använde det ord som jag hörde.

Plejadernas blåa ros har en erkänt stark helande kraft både i vår värld och långt utanför den.

Pannchakrat

Jag ser ett vackert, strålande ljus som lyser ur Emblas chakra. När jag tittar närmare ser jag en väldigt vacker, svart häst som tittar ut ur chakrat. Efter en stund ser jag att den har ett horn i pannan som en enhörning. En svart enhörning, det har jag aldrig sett förut. På min fråga om det verkligen är en svart enhörning får jag till svar att de finns i alla möjliga färger. I det här fallet har Emblas själ valt att visa sig som det och påpekar för mig att motsatsen lockar henne. Jag frågar om dess betydelse och får till svar att Embla kan läsa på om enhörningar och vad de står för. Det är hennes kraftdjur. Men hon valde att visa sig som svart eftersom hon tycker om motsatser. De hör till samma mynt men är varandras motsatser.

Även här fyllde jag på med energi från Plejadernas blåa ros.

Allt som existerar finns som motsatser såsom dag och natt, ljus och mörker, glädje och sorg, upp och ner, etc. Motsatser finns för att vi ska kunna uppfatta dem. Finns bara det ena finns inte det andra för vi kan då inte uppfatta det över huvud taget. I Emblas liv kan det visa sig att motsatsen lockar genom att hon väljer att göra det motsatta mot vad som är brukligt, till exempel.

Halschakrat

Så snart jag närmar mig Emblas halschakra får jag veta att hennes skratt är viktigt för henne då det ger henne helande energi. Men Emblas själ uppmanar henne samtidigt att tänka på att inte skada andra. Ett hånfullt skratt, till exempel, ger ingen helande energi. Hon fortsätter med att säga att skrattet leder Embla fram till lyckan.

Varje chakra är kopplat till de fysiska attribut som sitter i nära anslutning till just det chakrat. Rösten är både bildligt och bokstavligt kopplad till halschakrat.

Hjärtchakrat

Mitt första intryck är att Emblas energi i hjärtchakrat är klar, lysande och ren. Men vid närmare titt ser den ut att snörpas åt på mitten. Jag frågar om det och får följande information: “Ett par liv tillbaka upplevde du något i barndomen som skrämde dig jättemycket. Den händelsen stängde du in i ditt hjärtchakra, i mitten. Du kapslade in traumat så inte ens en skugga av det syns. Det här kan ibland ge upphov till smärta i bröstet eller ångest då du kan få svårt att andas. Förstå då att det hänger ihop med den här händelsen. Det uppkommer i vissa situationer. Analysera dessa situationer vad som påverkar dig just då. Du behöver gräva i ditt inre för att få fram denna händelse så att du kan läkas från det. Det här är något som kan ta lång tid men det är helt okej.”

Chakrat är fint för övrigt.

Magchakrat

Här ser jag att energin inte flyter som den bör. Jag får information om att Embla äter något som kroppen inte vill ha. Hennes själ säger att hon behöver bli bättre på att känna in och förstå sin kropp. Hon har en smakbild med dig från tidigare liv som den här kroppen inte vill ha. Intuitivt vet hon ganska väl vad hon bör äta. Det gäller bara att lyssna på intuitionen, lita på den. Om hon känner sig osäker kan hon prova sig fram genom att utesluta livsmedel under några veckor för att sedan lägga till det igen och se hur kroppen reagerar. Här gäller det att vara ärlig mot sig själv och inte låta egot och smaklökarna styra när något är gott.

Emblas själ ber mig att fylla på med energi från Plejadernas blåa ros till bredden, och mer.

Våra kroppar talar till oss men eftersom vi lär oss som barn att vi är våra kroppar så lyssnar vi inte till den kommunikationen. Kroppen talar genom att använda sig av känslor och bilder. Det är dock lätt att egot blandar sig i det hela och förstör kommunikationen. Det här är träning att lära sig vilket som är vilket. För när vi inte lyssnar så får vi så småningom krämpor och fysiska problem.

Navelchakrat

När jag kommer till navelchakrat är det som om något eller någon inte vill att jag ska titta här. Jag hör någon säga (inte Emblas själ) att det är fint men min intuition säger mig att något är fel. Varför släpps jag annars inte in? Jag släpper det inte utan fortsätter att titta och analysera och tar mig in i chakrat. Jag upptäcker att här sitter en hel rad med små taggar, som en tandrad, med en stor tagg mitt i. Emblas själ säger att hon ska vara snäll mot sig själv. Hon berättar att taggarna hänger ihop med det som hon har stängt in i hjärtchakrat.

Även här fyller jag på med energi från Plejadernas blåa ros.

Som jag beskrev ovan så hänger varje chakra samman med de fysiska attribut som finns vid chakrat. Skuggor som sitter i chakrana är restprodukter från trauman, karma, och taggar betyder instängd frustration, aggression och ilska. Utifrån detta kan vi anta att det troligtvis var ett sexuellt övergrepp som hon blev utsatt för i ett tidigare liv.

Rotchakrat

Det här chakrat ska vara sammankopplat med kronchakrat i en sträng som går rakt igenom kroppen och rakt igenom de andra chakrana. Eftersom Emblas hjärtchakra är åtsnörpt i mitten är kronchakrat och rotchakrat inte sammankopplade. I samband med att Embla löser det här traumat så kommer hjärtchakrat öppnas upp igen. Då kan även rotchakrat och kronchakrat flöda fritt. För att få energin att flöda bättre har jag dragit energiflödet förbi karmat i hjärtchakrat så länge på båda sidor om så att rotchakrat och kronchakrat är sammankopplade igen.

Sammanfattning

Allt som allt har Embla mycket fina energier i hela chakrasystemet. Det hon behöver göra är att försöka få fram traumat som hon tidigare har kapslat in i hjärtchakrat. Hon behöver även se över sin kost men i övrigt ser det bra ut. Hon fick en uppmaning om att läsa på om enhörningen också för att på så vis förstå sig själv bättre. Emblas styrkor ligger även i enhörningens styrkor. Att motsatsen lockar hennes själ visar sig säkert på flera olika sätt i Emblas vardag men det är inte säkert att hon tänker på det.

Egna upplevelser

Under healingen valde Embla att för stunden sitta i en intilliggande kyrka då hon för närvarande bor i kollektiv och behövde en lugn fristad. I normala fall har hon svårt att meditera mer än fem minuter, berättar hon, men i det här fallet var hon “borta” i nästan en timma. Säkert fick hon hjälp av sin själ. Under den timman var det en hel del som hände inom henne. Bland annat får hon återblickar från tidigare liv.

Tidigare liv

Det började med att hon låg hopkurad i en skog då en mörk själ kommer fram och trycker på hennes axlar och omringar henne. Plötsligt blev hon en gammal kvinna som gråtande ber på sina knän framför en kyrka. Emblas upplevelse är att det är en händelse från ett av hennes tidigare liv för länge sedan någonstans i Mellanöstern. Den gamla kvinnan är Embla i det livet. Embla börjar gunga i samma takt som den gamla kvinnan. Hon känner hennes hjärtesorg och den känslan sätter Embla samman med att någon har gått bort.

Sedan upplever hon ett annat liv då hon befinner sig i vatten. Det är också länge sedan, kanske på medeltiden, då hon lever i ett varmt land. Någon drar ner henne i djupet och hon gråter. Hon vill till ljuset, kämpar efter luft men någon fortsätter att dra henne nedåt. Det är mycket vatten omkring henne.

Möte med själen

Plötsligt befinner hon sig istället i luften. Hon flyger på en stor svart fågel, känner sig förvirrad och vet inte var hon är. Hon upprepar frågan “Where am I?” gång på gång. Hennes tankar vandrar till hennes familjehem som barn, hennes hem och hon gråter igen. Efter en stund dyker en stor, stark sol upp omringad av berg. Bakom solen ser hon en väldigt vacker kvinna, en modersfigur? Embla börjar prata med henne, hon säger; älska mig, krama mig. Kvinnan kramar henne. Hon är så vacker och så lugn.

Återigen befinner hon sig på djupt vatten. Hon ligger på botten men allt vatten sjunker undan och det blir ljust. Hon är nu på en strand. En kvinna dyker upp, silverglittrande och vacker som en staty. Hon säger “Jag är du” men Embla vill inte tro henne. Det är många spridda tankar som mest svävar runt i henne. Hon sitter och pratar med kvinnan mitt emot som säger: “Se inte upp”. Det sista hon upplever är att det känns som om hon har på sig en svart mask som hon bär för andras skull och hon får inte av sig den.

Embla vaknar upp igen där hon sitter i kyrkan. Allt känns så overkligt. Så många känslor, så många liv och universum har passerat revy. Hon ser skymten av en gammal man.

Uppföljande samtal

En vecka efter healingen “Motsatsen lockar” har vi ett uppföljande samtal. Vi börjar med att gå igenom Emblas egna upplevelser. Även om hon ofta har annorlunda drömmar har hon aldrig haft så många visioner tidigare i vaket tillstånd och inga tillbakablickar från tidigare liv. Däremot har hon känt att hon har levt tidigare.

Att hon har levt på och faktiskt kommer från Andromeda var helt nytt för Embla. Jag föreslår därför för henne att leta upp information om Andromeda. Där kommer hon säkert att finna sådant som hon känner igen och som hon känner sig hemma med. Saker som kan hjälpa henne att förstå sig själv.

Genomgång av chakrana

Jag såg ett flertal smådjur som dök upp i hennes kronchakra. Det visade sig att Embla själv hade sett flera små möss under sin meditation. Ingen av oss fick någon information om varför vi såg de här små djuren men det kan dyka upp vid ett senare tillfälle. Villervallan som jag fick till mig och som de sa kan påverka Emblas nuvarande liv är hon lite osäker på. Hon säger att hon kan vara lite rörig i huvudet ibland. Hon har väldigt mycket tankar men hon försöker att hålla ordning runtomkring sig. Jag påpekar att hon kan prata med sin mamma. Eventuellt kanske hon har en annan uppfattning som ser henne utifrån.

Att motsatsen lockar hennes själ stämmer väl överens med Emblas val i livet. Hon går ofta en annan väg än den som andra går. Här får hon en förklaring till varför motsatsen lockar. Informationen hon fick att hennes väg till lycka går genom skrattet förstår hon väl. Hon värdesätter mycket högt att de människor hon umgås med har lätt till skratt.

Den gamla damen

Det trauma som Embla i ett tidigare liv kapslat in i sitt hjärtchakra fick jag en känsla av att det hänger ihop med den gamla kvinnan som Embla såg under sin meditation. Hon kände den gamlas stora sorg och det kan hänga ihop med detta karma. Jag föreslår för Embla att hon ska försöka gå in i den här gamla kvinnan igen och försöka få fram mer information om vad som har hänt henne. Oavsett vad så finns det en orsak till varför den bilden och hennes känslor dök upp hos Embla i det här livet. Eventuellt kan hon behöva hjälp med detta.

Hennes själ sa också att detta karma kan ge upphov till tryck över bröstet eller till och med lättare ångestattacker under vissa omständigheter. Jag påpekar för Embla att det är bra om hon kan analysera vad som triggar igång det. Om det är en händelse, person, upplevelse eller vad det än är så kan det vara något som påminner om det som hände då karmat skapades. Vilket kan vara till hjälp under hennes läkning.

Kosten

I magchakrat fick jag fram att Embla behöver se över sin kost. Det här förvånade Embla mycket hur jag kunde veta att hon har problem med magen. Jag påpekade att jag vet ingenting utan det är hennes själ som har talat om det för mig. Hon säger att hon får ofta ont i magen i samband med att hon äter och mår illa. Eftersom jag själv har genomgått stora förändringar i min kost så ger jag henne en del råd hur hon kan komma vidare.

Masken

Masken som Embla bar som hon hade för andras skull hänger troligtvis ihop med att hon inte visar sig själv för andra. Det vill säga hon tar på sig olika masker/olika roller i olika sammanhang istället för att vara genuin mot sig själv. Det här är väldigt vanligt och något som vi alla gör mer eller mindre. Vi föds in i ett samhälle där vi ganska snart får lära oss hur vi ska vara och bete oss för att passa in. Vi är dock inte alltid medvetna om det. Den här synen och upplevelsen fick Embla troligtvis av sin själ för att hon ville uppmärksamma henne på det.

Den svarta fågeln

Embla vet inte själv vad det var för fågel hon såg. Hon är inte så bra på fåglar säger hon. Jag frågar henne om hon känner till korpar. De förekommer ofta i samband med andlighet och de är ganska stora och svarta. Oden sägs bland annat ha haft två korpar, Hugin och Munin. Jag har en bok jag slår i ibland som berättar vad djuren vill säga oss. Jag läste upp för Embla vad Korpen har att säga oss.

Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till dig är att få framgång. (Ur Solögas bok: Vad djuren säger oss)

1 kommentar

  1. A WordPress Commenter

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑